Struktur ændret på Saldis FTP-sted

Information og diskussion omkring infrastrukturen for Saldi-projektet.

Moderators: Agerskov, Sarah Aagaard

Post Reply
User avatar
Agerskov
Posts: 260
Joined: Mon Nov 01, 2004 11:42 pm
Location: Albertslund, Sjælland
Contact:

Struktur ændret på Saldis FTP-sted

Post by Agerskov »

Strukturen for Saldis FTP-sted er ændret for at understøtte den kommende udvikling, hvor der efter frigivelsen af Saldi 1.0, sker en opdeling i et stabilt spor og et udviklingsspor.

Du kan se FTP-stedet på adressen ftp://ftp.saldi.dk/.

Det stabile spor vil have versionsnumre, hvor det andet nummer er lige. Den første udgave vil således være 1.0.0, så 1.0.1 og der efter 1.0.2, hvor det sidste nummer angiver, hvilken lap, der er tale om. Der vil ikke blive frigivet nye stabile udgaver uden en grundig test. Der forventes at komme en ny udgave med en til to måneders interval.

Udviklingssporet vil have versionsnumre, hvor det andet nummer er ulige og skal lede til det næste lige nummer (1.1.23 bliver måske til 1.2.0). Udviklingssporet starter med 1.1.0, som vil være identisk med 1.0.0 med undtagelse af navnet. Nye udviklingsudgaver bliver ikke testet nær så grundigt og forventes at komme med en frekvens på en til to gange om måneden.

Det vil være Claus Agerskov, som står for frigivelsen af såvel stabile udgaver som udviklingsudgaver dog med Peter Rude som vikar.
Claus Agerskov
Image

Støt udviklingen og få omgående hjælp - Tegn en hotline-aftale.
Telefon: 46 90 22 08
Post Reply