ver. 0.91

Annoncering af nye udgaver af selve økonomisystemet SALDI.

Redaktører: Agerskov, Peter Rude, Sarah Aagaard

Besvar
Peter Rude
Udvikler
Indlæg: 613
Tilmeldt: tirs okt 28, 2003 11:07 pm

ver. 0.91

Indlæg af Peter Rude »

Så fik vi også en formulareditor - Det kostede en nærmest total omskrivning af udskrivningssystemet, så udskrivning nu klares af en enkelt fil: debitor/formularpring.php, hvor der før var en til hver formulartype. Alle informationer vedr. formularenes udsende ligger i en tabel som hedder formularer. Og det hele styres gennem editoren som findes under instillinger -> formularer. Det er ikke en wysiwyg editor men derimod en wywiwyg editor. (WhatYouWriteIsWhatYouGet). Du kan angive:
Logo - Placering (x,y) - Samt upload af logo i EPS format.
Streger - start (x,y), slut(x,y), tykkelse og farve.
Tekster & variabler - Start(x,y), højde, farve, fixering (h/c/v), font, samt hvilke sider teksten skal med på (side 1, alle, sidste eller alle pånær sidste)
Ordrelinjer - start, (x), højde, farve, fixering(h/c/v), font samt antal karakterer inden ombrydning samt overordnet antal ordrelinjer pr side og placering af første linje (y).
Koordinater er i mm. målt fra papirets nedre venstre hjørne.

Herudover er det lavet en mulighed for binding mellem brugere af systemet og egne ansatte, således at, hvis der er en binding vælges personen automatisk som ref, ved oprettese af salgsordrer.

Husk backup og hust at skrive her i forum'et hvis du oplever fejl eller har nogle gode ideer.

God fornøjelse.
http://www.sqlfinans.dk/versioner/sqlfinans091.tar.gz
Besvar