ver. 0.6

Annoncering af nye udgaver af selve økonomisystemet SALDI.

Redaktører: Agerskov, Peter Rude, Sarah Aagaard

Besvar
Peter Rude
Udvikler
Indlæg: 613
Tilmeldt: tirs okt 28, 2003 11:07 pm

ver. 0.6

Indlæg af Peter Rude »

Installationen er blevet meget nemmere. Hent nyeste version, pak den ud i en passende mappe (f.eks: /srv/www/htdocs/sqlfinans) og tast http://localhost/sqlfinans/ i din browser.
Det forudsættes at du har Apache, PHP & PostgreSQL installeret. Takket være Niels Svennekjær, er det meget snart også muligt at bruge MySQL og andre SQLbaserede databaser.

Hvis du opdaterer skal du ændre includes/connect.php til at inkludere ../includes/version.php og fjerne linjen hvor versionnummeret sættes. Det er vigtigt !!!

Loginproceduren er ændret så der nu er mulighed for at anvende dropdown eller cookien til regnskabet, ligesom det er muligt at kryptere password med MD5 inden "parsing". Disse værdier sættes i includes/connect.php (som oprettes under installation). tak til Jesper K. Pedersen, som har skrevet ændringerne.

Kasselkladden er blevet forbedret og ændret så man nu skal bruge - (minus) som posnr, for at slette en linje. Dette giver mulighed for at skrive en lang række posteringer uden at gemme. Posnumre sættes automatisk når der trykkes "gem" herudover er der kommet kontobeskrivelse på kredit og debet felter v. "mouseover".
Jeg har iøvrigt bemærket at Mozilla under Linux bliver meget langsom hvis der er mange linjer i kassekladden, Konqueror er noget hurtigere og Explorer under Win98 (i Win4Lin) er markant hurtigere. Irriterende Sad

Det er blevet muligt at anvende faktuta og modtagelsesnummer som bilagsnummer. Dette sættes under indstillinger -> regnskabsaar i 1. regnskabsaar.

Noter fra kundekort er vises nu på ordrekort.

Varekort har fået max antal.

Varemodtagelser har fået løbenummer.

Finansrapporter viser nu også korrekte primotal, når der vises perioder med anden startdato end regnskabsårets.

Herudover er der sket en masse andre forbedringer, rundt omkring. Tjek selv. - Og husk at bruge nyhedsgruppen hvis du finder fejl eller har forslag til forbedringer.

God fornøjelse.

/Peter

http://www.sqlfinans.dk/versioner/sqlfinans06.tar
Besvar