Gode råd og vaner til at spare op til sommerferien

Til spørgsmål der ikke passer i andre fora.

Redaktør: Sarah Aagaard

Gode råd og vaner til at spare op til sommerferien

Indlægaf Peterthor » man jun 24, 2019 8:53 am

Hej med jer,
vi har nogle farverige planer for sommerferien i år, vi vil nemlig gerne tage hele familien en måned til Sri Lanka. Vi har fulgt med i forskellige rejseblogs og har længe gerne ville besøge Asien. Vi blev inspireret til at tage til Sri Lanka af bloggen på https://www.sri-lanka.dk/. Det bliver dog en dyr affære at tage afsted med alle tre børn, så vi er fem i alt - vi regner med at skulle betale ca. 100.000 kr for turen.

Dette fik mig til at tænke på, om forummet her har nogle gode råd til, hvordan man bedst forvalter sin økonomi og sparer op? Vi prøver selv at lægge ca. 20% af vores månedlige indkomst til side til rejser og familieoplevelser. Men har I andre nogle råd? Tænkt hvis man kunne rejse sådan et sted hen med familien en måned hvert år! :D
Pfh tak,
Peter
Peterthor
 
Indlæg: 1
Tilmeldt: man jun 24, 2019 8:44 am

Re: Gode råd og vaner til at spare op til sommerferien

Indlægaf MOC » fre jul 19, 2019 2:47 pm

En mulighed kunne være at sælge brugt via DBA. Jeg har været meget overrasket over hvor meget der rent faktisk kan sælges. Så hvis I får gået igennem jeres ting, fundet det af værdi som i ikke bruger, kan der måske tjenes nogle tusinde kroner på salg af brugte ting.

Synes det er en rigtig god idé at lægge penge til side, men jeg tror du har ret i ferien nok løber op i 100.000 kr. som du nævner. Jeg var afsted i foråret og for to personer, har vi vel ca. givet 10-12.000 pr. person for 15 dage. Så det kommer nok til at passe nogenlunde :)

En god idé kan være at have madbudget og begrænse antal restaurantbesøg og lignende igennem året. Men det handler om hvor vidt man prioriterer ferien eller hygge i det daglige højest :)
MOC
 
Indlæg: 2
Tilmeldt: ons jul 17, 2019 9:04 pm


Tilbage til Øvrigt

Hvem er online

Brugere der læser dette forum: Ingen og 1 gæst

cron