Gode råd og vaner til at spare op til sommerferien

Til spørgsmål der ikke passer i andre fora.

Redaktør: Sarah Aagaard

Gode råd og vaner til at spare op til sommerferien

Indlægaf Peterthor » man jun 24, 2019 8:53 am

Hej med jer,
vi har nogle farverige planer for sommerferien i år, vi vil nemlig gerne tage hele familien en måned til Sri Lanka. Vi har fulgt med i forskellige rejseblogs og har længe gerne ville besøge Asien. Vi blev inspireret til at tage til Sri Lanka af bloggen på https://www.sri-lanka.dk/. Det bliver dog en dyr affære at tage afsted med alle tre børn, så vi er fem i alt - vi regner med at skulle betale ca. 100.000 kr for turen.

Dette fik mig til at tænke på, om forummet her har nogle gode råd til, hvordan man bedst forvalter sin økonomi og sparer op? Vi prøver selv at lægge ca. 20% af vores månedlige indkomst til side til rejser og familieoplevelser. Men har I andre nogle råd? Tænkt hvis man kunne rejse sådan et sted hen med familien en måned hvert år! :D
Pfh tak,
Peter
Peterthor
 
Indlæg: 1
Tilmeldt: man jun 24, 2019 8:44 am

Re: Gode råd og vaner til at spare op til sommerferien

Indlægaf Bakagan » tirs jun 25, 2019 1:56 am

Sidste år fløj vi også til Sri Lanka. Og det første, vi gjorde, var at leje en bil via https://cars-scanner.dk/sri_lanka.html, da det er meget varmt og fugtigt der, er det simpelthen nødvendigt. Og trafikken i landet er også hektisk og på grund af overbefolkning, så sørg for ikke at spare de ekstra penge og leje en bil.
Bakagan
 
Indlæg: 5
Tilmeldt: man okt 08, 2018 4:01 am


Tilbage til Øvrigt

Hvem er online

Brugere der læser dette forum: Ingen og 1 gæst

cron