Side 1 af 1

tre "små" ønsker

Indlæg: lør jun 19, 2010 10:17 am
af uffe
Jeg har tre "små" ønsker :-)

    at få .jpg understøttelsen til logo til at virke
    at få en "previev-knap" i forbindelse med layout
    at få en "gem layout som" funktion - det vil give mulighed for at man kan lave layout's som kan deles med fællesskabet. Det forudsætter selvfølgelig at der også kommer en "Import layout" funktion.


Jeg kan ikke tro jeg er den eneste der godt vil ha' de funktioner, så for at starte vil jeg godt sætte en "tudse" af som bidrag til projectet - uanset hvem der gør det :wink:

En lille ting mere er, at hvis det bliver muligt at dele layout's, vil det være smart om der blev et sted her på forummet hvor man så kan uploade/downloade designs :wink:

Indlæg: søn jun 20, 2010 11:51 am
af uffe
Jeg har fundet det her: http://datavision.sourceforge.net/index.html og tænkte om det måske var noget der kunne bruges til/tilrettes til formulardesignet så det blev lidt mere grafisk.
Hvis det er "skudt" helt ved siden af, så husk: Jeg er primært bruger............ :wink:

Re: tre "små" ønsker

Indlæg: man dec 10, 2018 8:51 am
af Bakagan
Jeg stoppede med at bruge kontakter på grund af sådanne grunde. I de sidste par måneder har jeg kun specielle computerbriller https://promocodius.com/dk/ , der hjælper mig med at forhindre øjenbelastning, når jeg arbejder på computeren.

Re: tre "små" ønsker

Indlæg: tirs mar 05, 2019 8:01 pm
af Shono
Å oppfylle ønsker krever vanligvis penger. Hvis du har midlertidige økonomiske vanskeligheter, kan du kontakte selskapet huiput Kriterier og vurderinger inkluderer de beste långiverne, og tjenestene er helt gratis å bruke og uten registrering.