Side 1 af 1

Gode råd og vaner til at spare op til sommerferien

Indlæg: man jun 24, 2019 8:53 am
af Peterthor
Hej med jer,
vi har nogle farverige planer for sommerferien i år, vi vil nemlig gerne tage hele familien en måned til Sri Lanka. Vi har fulgt med i forskellige rejseblogs og har længe gerne ville besøge Asien. Vi blev inspireret til at tage til Sri Lanka af bloggen på https://www.sri-lanka.dk/. Det bliver dog en dyr affære at tage afsted med alle tre børn, så vi er fem i alt - vi regner med at skulle betale ca. 100.000 kr for turen.

Dette fik mig til at tænke på, om forummet her har nogle gode råd til, hvordan man bedst forvalter sin økonomi og sparer op? Vi prøver selv at lægge ca. 20% af vores månedlige indkomst til side til rejser og familieoplevelser. Men har I andre nogle råd? Tænkt hvis man kunne rejse sådan et sted hen med familien en måned hvert år! :D
Pfh tak,
Peter

Re: Gode råd og vaner til at spare op til sommerferien

Indlæg: fre jul 19, 2019 2:47 pm
af MOC
En mulighed kunne være at sælge brugt via DBA. Jeg har været meget overrasket over hvor meget der rent faktisk kan sælges. Så hvis I får gået igennem jeres ting, fundet det af værdi som i ikke bruger, kan der måske tjenes nogle tusinde kroner på salg af brugte ting.

Synes det er en rigtig god idé at lægge penge til side, men jeg tror du har ret i ferien nok løber op i 100.000 kr. som du nævner. Jeg var afsted i foråret og for to personer, har vi vel ca. givet 10-12.000 pr. person for 15 dage. Så det kommer nok til at passe nogenlunde :)

En god idé kan være at have madbudget og begrænse antal restaurantbesøg og lignende igennem året. Men det handler om hvor vidt man prioriterer ferien eller hygge i det daglige højest :)