Side 1 af 1

fjernelse af rykker

: man nov 17, 2014 2:53 pm
af Patricia
Hvis en kunde har betalt regningen - lad os sige dagen efter udsendelse af rykker - hvordan fjerner man så rykkergebyret? - hvis jeg udligner fakturaen så vedbliver rykkergebyret med at stå udbetalt..

mvh Patricia

Re: fjernelse af rykker

: fre dec 05, 2014 12:31 pm
af uffe
Det vil jeg også godt vide :?: Jeg har en faktura som jeg har sendt både første og anden rykker på. Den oprindelige faktura er langt om længe blevet betalt men jeg har opgivet at inddrive rykkergebyrerne (arbejdet med det står ikke mål med beløbet) så jeg vil gerne bare ha' fjernet begge rykkere.

En lille "how-to" der forklarer hvordan oprettede rykkere fjernes igen vil være dejlig :wink:

Re: fjernelse af rykker

: man jan 05, 2015 5:48 pm
af Peter Rude
En rykker som ikke er bogført kan slettes ved at afmærke den og klikke på slet. Hvis den er bogført skal den enten krediteres eller tilbageføres gennem en kassekladde.

Re: fjernelse af rykker

: tors jul 21, 2016 2:33 pm
af ulstrup
Tak for svar - det har vi også haft problemer med.

vh https://moneybanker.com/dk/

Re: fjernelse af rykker

: tirs aug 02, 2016 11:48 am
af PerAndersen
Ja det er desværre et stort problem for os alle. Vi har haft samme problemer.

Økonomi ansvarlig

Re: fjernelse af rykker

: ons sep 14, 2016 10:58 am
af jesperthompsen
Tak for de gode råd! Efter forskellige metoder, synes det omsider at denne virker. :)

Re: fjernelse af rykker

: fre sep 16, 2016 2:38 pm
af analisethompsen
Mange tak for svar. Umiddelbart har det virket. Så det er super. Mange tak for det. Jeg giver dette videre til mine kollegaer, der også har samme problem. :)

Re: fjernelse af rykker

: tors apr 27, 2017 2:07 pm
af nielsen
Overvejer om jeg har gjort det forkert... det skal jeg vist lige ind og have tjekket :-)

Re: fjernelse af rykker

: lør jun 03, 2017 9:51 pm
af Fie bogholder
Ja, det er det evige problem, som vi bogholdere slås med konstant. Det er ikke så slemt, hvis ikke rykkeren er blevet bogført, men er den først det, så er det altså irriterende. Vi kan dog ikke bebrejde andre end vores kære kunder, som jo blot kunne tage at betale til tiden.

Re: fjernelse af rykker

: lør jun 03, 2017 11:10 pm
af Majsen
Helt enig - problemet er, at kunderne ikke ved, og de er oftest også ligeglade med, hvor meget arbejde det giver os, at de ikke betaler til tiden.

Tidligere havde vi ikke de store problemer med manglende betalinger, men efterhånden oplever vi det desværre oftere og oftere.

Re: fjernelse af rykker

: tors jun 08, 2017 11:56 am
af Zoozapper
Dårlige betalere er :evil: opfindelse!

Hilsen

Peter Andersen

TVTVTV - Biggrey Trust - Chililay

Re: fjernelse af rykker

: man maj 20, 2019 10:46 am
af hjælptiløkonomi
Det er bestemt irriterende med rykkere, og jeg kan være enig i, at det ikke altid er fair. Jeg vil dog på samme tid sige, at det er vigtigt, at man er 100 % sikker på, at man aldrig nogensinde vil komme blot en dag efter betalingsdatoen, så der ikke opstår en mulighed for, at der kan sendes rykkere. En ide kan være at bruge en låneberegner, så du er helt bevidst om, hvad du ender med at betale. Du kan finde mange forskellige låneberegninger, men jeg har brugt denne før, mener jeg: https://www.pengeinfo.dk/laneberegner/ :)

Re: fjernelse af rykker

: fre maj 24, 2019 10:39 am
af hjælptiløkonomi
Husk og sammenlign lån inden I optager dem! Lad være med at kontakte banken med det samme. Undersøg jeres muligheder online på sider som blot sammenligner udbydere såsom guide eksempel https://kviklaan-guide.dk/ - sørg for at de danske også. Dem stoler jeg bare mere på

Re: fjernelse af rykker

: ons maj 06, 2020 11:59 am
af Vrokker
Kunderne er simpelthen ikke bevidste om, hvor meget arbejde det medfører, at de ikke betaler til tiden. Vi er efterhånden blevet ganske strikse, hvis ikke der bliver betalt til tiden. Når vi har sendt dem to rykkere, pudser vi ganske enkelt vores advokat på dem. Heldigvis er der masser af advokater, der gerne påtager sig den opgave. Mangler I en dygtig advokat, som er specialist i inkassosager, så find en i denne oversigt: https://novaindex.com/dk/advokater

Re: fjernelse af rykker

: fre jul 03, 2020 12:51 pm
af ChristianJensen92
Jeg kan genkende problemet, og det ser ud til, at vi er mange, der har dette problem. Det virker ikke så intuitivt, når det kommer til fjernelse af rykkeren.